Ломаченко закликає вболівальників не спати заради його бою

Ломаченко закликає вболівальників не спати заради його бою

Укрінформ
Бій Ломаченка проти Лінареса відбудеться в ніч з 12 на 13 травня у Нью-Йорку.

Чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка розраховує на підтримку вболівальників у бою з Хорхе Лінаресом. Про це повідомляє  спортивний режисер Сергій Долбілов на своїй сторінці в Instagram.

Ломаченко в ніч з 12 на 13 травня в Нью-Йорку на 20-тисячній арені Медісон Сквер Гарден посперечається за титул чемпіона WBA в легкій вазі. Українець може стати першим боксером, який підкорив три вагові категорії всього за 12 боїв на профі-рингу.

«Ви знаєте, є зимова риболовля, а є перегляд боксу ночами. І те, і інше справа не зовсім комфортна, але приносить задоволення. В ніч з 12 на 13 травня я постараюся потішити вас і повернутися в Україну з черговим трофеєм», - сказав Ломаченко в зверненні до вболівальників.

Читайте також: Боксери Ломаченко і Лінарес провели відкрите тренування в центрі Нью-Йорка

Нагадаємо, напередодні Ломаченко зібрав величезну аудиторію на відкритому тренуванні в Нью-Йорку. Перед боєм на українця чекає ще кілька медіа-заходів - прес-конференція, зважування та остання дуель поглядів з Лінаресом.

У прямому ефірі бій Василя Ломаченка і Хорхе Лінареса покаже телеканал «Інтер». Початок трансляції - 13 травня о 3:30 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-