У Дніпрі під час конфлікту футбольних фанатів постраждали 5 поліцейських

У Дніпрі під час конфлікту футбольних фанатів постраждали 5 поліцейських

Відео
Укрінформ
У Дніпрі в результаті конфлікту між вболівальниками футбольних команд "Динамо" й "Шахтар" були травмовані п'ять співробітників поліції та пошкоджені три поліцейські автомобілі. 

У поліції відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Дніпровській області. 

"З місця масових заворушень до Дніпровського відділу поліції були доставлені 27 вболівальників, їхні особи встановлені. Зараз слідчі відпрацьовують відеоматеріали з місця події. Роль кожного доставленого буде встановлена, після чого їх діям дадуть правову оцінку", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що внаслідок конфлікту були травмовані п'ять співробітників поліції та пошкоджені три поліцейські автомобілі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), що передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Читайте також: Бійка фанатів "Динамо" і "Шахтаря": у Дніпрі поліція відкрила справу

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпрі перед початком футбольного матчу Кубку України між командами "Динамо" та "Шахтар" сталися заворушення між вболівальниками. Один із них кинув за бронежилет інспектора патрульної поліції невідомий піротехнічний виріб. Поліцейський отримав опіки шиї та лівого передпліччя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-