Роналду стане героєм мультсеріалу

Роналду стане героєм мультсеріалу

Укрінформ
Форвард мадридського футбольного клубу "Реал" і збірної Португалії Кріштіану Роналду стане героєм мультиплікаційного серіалу "Striker Force 7".

Проект "Striker Force 7" охоплюватиме мультиплікаційну продукцію, комікси, ігри і цифровий контент. Про це повідомляє tribuna.com із посиланням на офіційний сайт проекту. 

"Я завжди був фанатом супергероїв і дуже радий взяти участь в створенні нової анімаційної серії. Вважаю, що точно так само, як футбол об'єднує культури і людей по всьому світу, це роблять анімаційні персонажі й герої. Тому я з натхненням хочу об'єднати в рамках цього проекту дві пристрасті - футбол і супергероїв - і поділитися цим з фанатами", - прокоментував подію Роналду.

У свою чергу, глава студії Graphic India, що займатиметься цим проектом, Шарад Деваражан зазначив, що Кріштіану Роналду є реальним сучасним героєм, який своєю працьовитістю і видатною грою надихає мільйони людей по всьому світу.

Читайте також: Паулу Фонсека – серед персонажів мультфільму про козаків

"Кріштіану Роналду своїм прагненням, працьовитістю і видатною грою надихнув мільйони людей по всьому світу. Він реально існуючий супергерой покоління", - зазначив Деваражан.

Фото: strikerforce7.com 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-