Арум: Якщо Ломаченко поб'є Лінареса, то одразу попросить про об'єднавчий бій

Арум: Якщо Ломаченко поб'є Лінареса, то одразу попросить про об'єднавчий бій

Укрінформ
Чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко в разі перемоги над чемпіоном WBA в легкій вазі венесуельцем Хорхе Лінаресом одразу забажає провести об’єднавчий бій.

Про це заявив промоутер українського боксера Боб Арум.

"Якщо Василь поб'є Лінареса, то він практично напевно попросить відразу ж про зустріч в об'єднавчому поєдинку з іншим чемпіоном. Неважливо, з ким саме, Раймундо Бельтраном або Майки Гарсією", - цитує Арума XSPORT

Нагадаємо, боксерський поєдинок між чемпіоном WBO у другій напівлегкій вазі Василем Ломаченком (10-1, 8 КО) і венесуельським чемпіоном WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресом (44-3, 27 КО) пройде в ніч на 13 травня на 20-тисячній арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку. Орієнтовний початок зустрічі 13 травня о 03.00. 30-річний український боксер має на профі-рингу 10 перемог (8 - нокаутом) і 1 поразку. 32-річний Хорхе Лінарес  - 44 перемоги (27 - нокаутом) та 3 поразки. Ломаченко вперше битиметься у легкому дивізіоні. На кону поєдинку стоятиме пояс WBA, яким володіє венесуелець.

Читайте також: Боксери Ломаченко і Лінарес провели відкрите тренування в центрі Нью-Йорка

Учора боксери провели відкрите тренування перед титульним боєм у центрі Нью-Йорка (США) біля спорткомплексу Madison Square Garden, де проходитиме боксерський поєдинок.

Фото: BoxingScene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-