Національні Ігри Нескорених відбудуться 12 травня у Києві

Національні Ігри Нескорених відбудуться 12 травня у Києві

Укрінформ
У Києві в суботу, 12 травня, відбудуться Національні Ігри Нескорених, де буде обрано остаточний склад збірної на міжнародний турнір.

Про це повідомляє сайт Міноборони

"Урочисте відкриття Ігор відбудеться о 9.00 на стадіоні «Піонер» (вул. Туполєва). О 18.00 всі учасники змагань знову зберуться на стадіоні «Піонер» для церемонії нагородження, де назвуть імена переможців у кожній з восьми дисциплін - саме з них у подальшому буде обрано остаточний склад збірної", - йдеться у повідомленні.

Також Ігри охоплять ще дві локації: Труханів острів, де  проходитимуть велосипедні перегони на 6 км, а також Басейн ЦСК ЗС України, де відбудуться змагання з плавання.

Команда Ігор Нескорених в Україні запрошує охочих підтримати учасників національних змагань на їхньому шляху до великого міжнародного турніру. Вхід на всі локації змагань для глядачів традиційно буде безкоштовним.

Ігри Нескорених (англ. Invictus Games) - засновані Принцом Гаррі міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку.

Читайте також: У львівському етапі відбору до збірної на Ігри нескорених взяли участь 66 осіб

Перші Ігри відбулися 2014 року в Лондоні та стали яскравим свідченням того, на що здатні військові, які захищають свою країну, і наскільки незламною є їхня воля до життя. У 2018 року військові спортсмени вчетверте зустрінуться в Сіднеї.

Фото: nv.ua 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-