Ракицький перемогу

Ракицький перемогу "Шахтаря" в Кубку України присв’ятив своїй прабабусі-ветерану

Відео
Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" і автор другого голу в фіналі Кубка України проти київського "Динамо" (2:0) Ярослав Ракицький поділився враженнями від перемоги команди.

Ярослав Ракицький, зокрема, привітав усіх футбольних уболівальників з Днем перемоги, а перемогу "Шахтаря" у фіналі Кубка України присвятив своїй прабабусі-ветерану.

"Перший тайм був нервовим, команди звикали один до одного, боялися пропустити м'яч. В таких іграх все може вирішити один момент. У другому таймі у нас вже виходило краще: забили дуже швидкий гол, суперник почав розкриватися, а ми відзначилися ще раз і довели матч до нашої перемоги.

Що стосується мого удару зі штрафного, то головне завдання було - потрапити в ворота. Мені здалося, що рикошету не було, м'яч пролетів повз стінку і влетів в сітку. Але це і не принципово, як був забитий м’яч, важлива перемога. Найголовніше, щоб наші вболівальники в Донецьку і по всій Україні були раді і пишалися нами. Я хочу привітати всіх з великим святом - Днем перемоги. У мене прабабуся - ветеран. Присвячую нашу перемогу і їй теж. Зазначу також відмінну атмосферу на стадіоні - в Дніпрі завжди добре вболівають. Тепер наша мета - виграти матч 13 числа", - цитує Ракицького офіційний сайт ФК "Шахтар".

Нагадаємо, 9 травня донецький "Шахтар" переміг у фіналі Кубка України київське "Динамо" з рахунком 2:0 і в 12-е у своїй історії став володарем почесного трофею. М'ячі на "Дніпро-Арені" у Дніпрі забили Факундо Феррейра (48-ма хвилина) та Ярослав Ракицький (61).

Читайте також: Фонсека: "Шахтар" всі 90 хвилин був краще за "Динамо" у фіналі Кубка України

Відео церемонії нагородження фіналіста Кубка України-2017/18:

Поєдинок передостаннього туру чемпіонату України серед команд ПРем’єр-ліги "Шахтар" проведе 13 травня проти рівненського "Вереса". Турнірне становище після 30 турів: "Шахтар" - 72 очки, "Динамо" - 67, "Ворскла" - 45, "Зоря" - 43, "Маріуполь" - 37, "Верес" – 34.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-