Дуа Ліпа виступить на церемонії відкриття фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві

Дуа Ліпа виступить на церемонії відкриття фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві

Укрінформ
На церемонії відкриття фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві виступить британська співачка Дуа Ліпа.

Британська співачка Дуа Ліпа вийде на сцену НСК "Олімпійський" в Києві 26 травня перед стартом головного матчу в європейському клубному футболі між іспанським "Реалом" (Мадрид) і англійським "Ліверпулем". Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Я була задоволена запрошенням виступити на церемонії фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Такий шанс випадає раз в житті. Чекаю не дочекаюся, коли опинюся перед уболівальниками і візьму участь у такому чудовому заході. Планую виступити з незабутнім шоу", - прокоментувала запрошення співачка.

22-річна британська виконавиця Дуа Ліпа - наймолодша сольна співачка, чий ролик в YouTube зібрав понад мільярд переглядів. Вона також є найпопулярнішою виконавицею серед користувачів музичного сервісу Spotify. Уродженка Лондона виконає хіти зі свого останнього альбому, який став платиновим у 18 державах. Альбом глобальної суперзірки продався тиражем понад 2,2 млн копій, а продажі синглів досягли 17 млн.

Читайте також: Григорій Суркіс: Фінал Ліги чемпіонів у Києві – це індикатор довіри від УЄФА

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів УЄФА-2017/18 між мадридським "Реалом" і англійським "Ліверпулем", який відбудеться 26 травня в Києві (Україна), судитиме сербський фахівець Мілорад Мажич. Поєдинок розпочнеться на київському НСК "Олімпійський" о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-