Чемпіон АПЛ Зінченко зустрівся з українськими вболівальниками в Манчестері

Чемпіон АПЛ Зінченко зустрівся з українськими вболівальниками в Манчестері

Укрінформ
Новоспечений чемпіон англійської Прем'єр-ліги український півзахисник футбольного клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко зустрівся з українськими вболівальниками в Манчестері.

На зустрічі із гравцем збірної України з футболу зібралося понад 200 вболівальників одразу з кількох міст Англії. Олександр Зінченко відвідав український культурний центр в Манчестері "Дніпро", поспілкувався з керівниками закладу, юними вболівальникам та їхніми батьками. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

"Я дуже здивований і приємно вражений тією підтримкою, яку я маю тут, у Манчестері, Чесно кажучи, я не знав, що в місті живе так багато українців. Серед інших є й ті, хто приїжджає на матчі нашої збірної. Я дуже радий був провести з ними час і обмінятися враженнями. Це, напевно, я вперше в житті роздавав стільки автографів. Причому розписувався і на листівках, і на футболках, і на м'ячах, і навіть на годинниках, мобільних телефонах, на руках і на щоці.

Мене питали, чи залишуся я в наступному році в Манчестері. Я сказав, що після такого прийому просто мушу тут залишитися і грати далі. Ми домовилися, що наші зустрічі будуть регулярними. Тут, у культурному центрі, займається велика кількість дітей, вони проводять тренування, беруть участь у розвагах, організовують спектаклі", - прокоментував подію Зінченко.

Читайте також: АПЛ: «Манчестер Сіті» вручили чемпіонський кубок та золоті медалі

Українські вболівальники в Манчестері отримали сувеніри та призи від Федерації футболу України, а також атрибутику, підготовлену в рамках проекту Миколи Василькова "Українська трибуна". У межах цього проекту заходи за участю гравців і тренерів національної збірної з футболу та українських фанатів організовуватимуться систематично. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-