Ротань:

Ротань: "Динамо" повинно перегорнути сторінку і готуватися до Кубка України

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Руслан Ротань прокоментував несподіваний для вболівальників нічийний рахунок (1:1) у поєдинку з "Маріуполем" у рамках 30-го туру чемпіонату України.

"В очі кидається нереалізація моментів. Реалізували б ми хоча б 30-40% моментів... У першому  таймі ми пропустили досить швидкий гол від суперника, не очікували. І в першому, і в другому таймах ми створювали моменти, але просто не могли забити. У Маріуполі ми свої моменти реалізовували дуже навіть упевнено, а сьогодні в Києві багато не забили. Однозначно, голкіпер "Маріуполя" сьогодні заслуговує на похвалу.

Чи можна вже вітати "Шахтар" з чемпіонством? Не можна опускати руки, потрібно боротися до кінця, в будь-якому випадку. Я думаю, що ми повинні бути професіоналами, перегорнути цю сторінку і готуватися до фіналу Кубка України. У футболі завжди хтось виграє, хтось програє - це нормально. Так що потрібно це все забувати і рухатися далі.

Що сказав тренер після матчу? Не хотів по гарячих слідах робити якісь висновки. Подякував за самовіддачу, вона була хорошою. Прагнення і жага перемоги, напевно, надто сьогодні тиснули. Супернику додало впевненості те, що вони забили м'яч першими", - цитує Ротаня офіційний сайт ФК "Динамо".

Нагадаємо, 30-й тур чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги розпочався вчора, 4 травня, на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, де київське "Динамо" та ФК "Маріуполь" зіграли внічию з рахунком 1:1. М’яч на 15-й хвилині зустрічі забив форвард гостей Андрій Борячук. Паритет у матчі відновив Віктор Циганков на 54-й хвилині, реалізувавши пенальті.

Читайте також: "Динамо" не змогло обіграти "Маріуполь" у футбольній Прем'єр-лізі

Фінальний матч Кубка України-2018 відбудеться 9 травня на "Дніпро-Арені" у Дніпрі. У вирішальному матчі Кубка України з футболу донецький "Шахтар" зіграє увісімнадцяте, київське "Динамо" - вшістнадцяте.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-