Пляжний футбол: збірна України обіграла

Пляжний футбол: збірна України обіграла "Ураган" у товариському матчі

Укрінформ
Збірна України з пляжного футболу під керівництвом Євгена Варениці продовжує навчально-тренувальний збір, який проходить в Івано-Франківську на базі НФК "Ураган".

Підопічні Євгена Варениці вчора впевнено обіграли у товариському матчі "Ураган", на базі якого відбувається підготовка збірної України з пляжного футболу до матчів Європейської ліги 2018 року. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Поєдинок Збірна України - "Ураган" закінчився з рахунком 8:2. Головним героєм спарингу став Олег Зборовський, який записав на свій рахунок чотири м’ячі. М’ячі у цій зустрічі забили Пачев, Гладченко, Войток, Зборовський (4), Цілик - Шотурма, Кефа.

Після завершення товариського матчу відбувся майстер-клас для юних футболістів "Урагану". Навчально-тренувальний збір української команди з пляжного футболу триватиме до 6 травня.

Читайте також: Збірна України з пляжного футболу розпочинає підготовку до матчів Євроліги-2018

Нагадаємо, офіційні матчі в нинішньому сезоні для "синьо-жовтих" розпочнуться 22 червня, коли стартує перший відбірний етап Євроліги-2018 в Азербайджані. Наступна стадія європейського турніру запланована на 13 - 15 липня в Португалії.

Фото: АПФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-