Катерина Бондаренко програла сербці Данилович у кваліфікації турніру в Мадриді

Катерина Бондаренко програла сербці Данилович у кваліфікації турніру в Мадриді

Укрінформ
Українська тенісистка Катерина Бондаренко поступилася у п'ятницю Ользі Данилович із Сербії у стартовому колі кваліфікації турніру WTA Premier Mandatory у Мадриді із призовим фондом 6 млн 685 тис 828 євро.

Результат зустрічі - 6:3, 6:7, 2:6, повідомляє Укрінформ.

Відзначимо, що Бондаренко четвертий рік поспіль бере участь у відборі Mutua Madrid Open і ще жодного разу не грала у столиці Іспанії в основній сітці одиночного розряді.

Гратиме Катерина у Мадриді і в парній комбінації. Разом із сербкою Александрою Круніч у першому колі вона зустрінеться з дуетом Чжань Юнжань (Тайвань) і Бетані Маттек-Сендс (США).

У парних змаганнях від України також виступлять сестри Кіченок. Людмила Кіченок і австралійка Монік Адамчак на старті турніру зіграють проти чешок Барбори Крейчикової та Катержини Синякової. Надія Кіченок і австралійка Анастасія Родіонова за вихід до другого кола боротимуться з американкою Ракель Атаво та Анною-Єленою Грьонефельд з Німеччини.

Нагадаємо, що сьогодні у Мадриді пройшло жеребкування основної сітки одиночного розряду жіночого турніру, в якому зіграють українки Еліна Світоліна, Леся Цуренко та Марта Костюк.

Читайте також: Стали відомі перші суперниці Світоліної, Цуренко і Костюк на турнірі в Мадриді

Перша "ракетка" України Світоліна у стартовом у колі зіграє проти француженки Алізе Корне, Цуренко розпочне поєдинком проти десятої "ракетки" світу Петри Квітової, а Марта Костюк у першому раунді зустрінеться з іспанкою Ларою Аррубарреною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-