Сіпріано: Я обрав

Сіпріано: Я обрав "Шахтар", де добре працюють з молодими бразильцями

Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" підписав попередній контракт з форвардом бразильського "Сан-Паулу" Маркіньосом Сіпріано.

Маркіньос Сіпріано переїде в Україну у вересні після закінчення контракту з "Сан-Паулу". Про це повідомив сам бразильський футболіст Маркіньос Сіпріано.

"Я підписав попередню угоду з "Шахтарем". Переїду в Україну після того, як 15 вересня закінчиться мій контракт з "Сан-Паулу". Інтерес до мене виявляли багато клубів, але офіційні пропозиції зробили тільки "Шахтар" і "Барселона". Моє рішення не пов'язане з грошима, я вибрав довгостроковий проект, де добре працюють з молодими бразильцями і де я зможу грати в Лізі чемпіонів", - цитує Сіпріано Sport Arena.  

Маркіньос Сіпріано виступає за "Сан-Паулу" з 2015 року, але за першу команду 19-річний футболіст встиг зіграти лише один матч в січні цього року. На даний момент через відмову продовжувати угоду гравець виведений зі складу та тренується з командою U-23 без можливості проводити матчі.

Читайте також: "Шахтар" близький до підписання попереднього контракту з форвардом "Сан Паулу"

Авторитетний британський журнал Four Four Two нещодавно поставив перспективного бразильського форварда на 87-е місце серед 100 кращих молодих гравців світового футболу.

Фото: saopaulofc.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-