Наставник

Наставник "Атлетико": Хотіли зупинити атаку "Арсеналу" і нам це добре вдалося

Укрінформ
Головний тренер іспанського футбольного клубу "Атлетико" Дієго Сімеоне поділився враженнями від перемоги над англійським "Арсеналом" (1:0) і виходу команди в фінал Ліги Європи УЄФА.

Зокрем, 48-річний наставник "Атлетико" Дієго Сімеоне зазначив, що в таких іграх пишеться історія, і відмітив особливу підтримку трибун на мадридському стадіоні "Ванда Метрополітано".

"У таких іграх пишеться історія, а наш стадіон став справжньою фортецею. Я відчув атмосферу, коли фанати були з нами на кожному кроці, і ми разом написали одну з перших сторінок в історії "Ванда Метрополітано".  Дуже раді знову вийти в фінал, хотіли зробити це ще з того часу, як грали в фіналі востаннє. Наші гравці відмінно проявили себе в складній ситуації, але так і мають робити великі футболісти. Ми добре попрацювали цього тижня. Хотіли зупинити атаку "Арсеналу" і нам це добре вдалося. Лукас весь матч грав проти Езіла і нічого йому не дозволив, а Томас впорався з Уелбеком.

Я представляю команду дуже працьовитих людей, чия щоденна робота непомітна широкому загалу. Ми продовжимо в тому ж дусі й маємо намір закінчити на другому місці в Прімері", - цитує Сімеоне Sport Arena

Нагадаємо, "Атлетико" і "Марсель" стали фіналістами другого за престижністю єврокубкового турніру футбольних клубів континенту сезону-2017/18. В 1/2 фіналу Ліги Європи УЄФА іспанський "Атлетико" за сумою двох матчів виявився сильнішим за англійський "Арсенал" (2:1), а французький "Марсель" із загальним рахунком 3:2 зупинив австрійський "Зальцбург".

Читайте також: "Атлетико" і "Марсель" вийшли у фінал Ліги Європи УЄФА

Фінальна зустріч відбудеться в середу, 16 травня, в Ліоні (Франція).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-