Футболісти

Футболісти "Шахтаря" Марлос і Кайоде дискваліфіковані на один матч

Укрінформ
КДК ФФУ прийняв рішення дискваліфікувати гравців донецького футбольного клубу "Шахтар" Марлоса і Оларенваджу Кайоде на один матч.

Рішення дискваліфікувати півзахисника "Шахтаря" Марлоса і форварда Оларенваджу Кайоде Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ прийняв на своєму засіданні сьогодні, 2 травня. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

"Розглянувши поведінку нігерійського форварда, який вдарив по голові гравця киян Артема Шабанова, КДК ФФУ вирішив відсторонити О. Кайоде на один матч плюс два матчі умовно. Також отримав покарання від КДК і Марлос. За "безсумнівно навмисне отримання жовтої картки з певною метою" гравець ФК "Шахтар" відсторонений на один матч", - говориться в повідомленні.

Зазначимо, що Марлос уже пропустив гру 29-го туру УПЛ з "Маріуполем" через те, що це попередження було для нього восьмим, а тепер пропустить ще й наступний поєдинок.

Окрім цього, КДК ФФУ відкрив провадження стосовно гравця ФК "Зоря" (Луганськ) Олександра Сватка, який у матчі з ФК "Верес" (Рівне) завдав супернику удар в обличчя. Цей епізод залишився непоміченим арбітром зустрічі.

Нагадаємо, Кайоде викликав конфлікт в матчі 27-го туру УПЛ з київським "Динамо" і штовхнув захисника киян Артема Шабанова. Марлос кілька разів затримував введення м'яча в гру в матчі з полтавською "Ворсклою", за що отримав жовту картку. Це дозволило йому отримати дискваліфікацію на матч з "Маріуполем".

Читайте також: ЗМІ: Марлоса дискваліфікують на два матчі за навмисне отримання жовтої картки

Раніше повідомлялося, що київський футбольний клуб "Динамо" звернувся до КДК ФФУ щодо агресивних епізодів з боку гравців "Шахтаря". Зокрема, йдеться про удар Кайоде по голові захисника динамівців Артема Шабанова та агресивну поведінку Тайсона у матчі "Шахтар" – "Динамо" (0:1) 27-го туру УПЛ. "Динамо" направило в КДК ФФУ офіційну заяву з проханням дискваліфікувати гравців "Шахтаря" на 4-5 матчів.

На фото: Марлос/shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-