Анна Музичук: Вітаю

Анна Музичук: Вітаю "Реал" і з нетерпінням чекаю на фінал Ліги чемпіонів у Києві

Укрінформ
Третій номер жіночого рейтингу Міжнародної федерації шахів (ФІДЕ) українка Анна Музичук привітала мадридський футбольний клуб "Реал" із виходом у фінал Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться в Києві 26 травня.

Своє привітання українська шахістка Анна Музичук написала у своєму facebook у підпису до фотографії з Каримом Бенземою, який у вирішальному поєдинку 1/2 фіналу ЛЧ "Реал" – "Мадрид" (2:2) відзначився дублем.

"І вони це зробили! "Реал" Мадрид вийшов у фінал Ліги чемпіонів. Ось на фото ми з вчорашнім героєм Каримом Бенземою, який забив двічі. Вітаю всю команду і з нетерпінням чекаю фінального матчу в Києві", - написала Музичук.

Нагадаємо, "Реал" за сумою двох матчів (2:1 і 2:2) пробився до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. 1 травня м'ячі на "Сантьяго Бернабеу" забили Карім Бензема (11-та, 46-та хвилини) - Йозуа Кімміх (3) та Хамес Родрігес (63).

Читайте також: "Рома" і "Ліверпуль" визначать другого фіналіста Ліги чемпіонів УЄФА

Таким чином, "Реал" 26 травня відправиться на фінал до Києва. Суперник мадридців визначиться сьогодні, 2 травня, у протистоянні інглійського "Ліверпуля" та італійської "Роми" (перша гра 5:2).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-