Захисник

Захисник "Реала" Марсело: М'яч влучив мені в руку - пенальті був

Укрінформ
Футбольний захисник мадридського "Реала" Марсело поділився враженнями після вчорашнього домашнього матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів (2:2) проти мюнхенської "Баварії".

 Бразилець, зокрема, зізнався, що арбітр помилився, не призначивши пенальті в епізоді, коли м'яч потрапив йому в руку, повідомляє "Футбол 24" із посиланням на іспанське видання El Mundo Deportivo

"Це була рука. М'яч влучив мені в руку, і я думаю, що був пенальті. Якби я сказав, що гри рукою не було, я б збрехав. Ніколи не коментую суддівство. Арбітри часто помиляються не на нашу користь, тому й зараз я промовчу. Було дуже складно прийняти рішення в тому епізоді, оскільки огляд закривали гравці. Я щасливий вийти до чергового фіналу. Це був важкий матч", - сказав гравець збірної Бразилії.

Читайте також: Фіналісти ЛЧ УЄФА в Києві отримають по 17 тис. місць для вболівальників

Нагадаємо, "Реал" за сумою двох матчів 2:1 і 2:2 пробився до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. 1 травня м'ячі на "Сантьяго Бернабеу" забили Карім Бензема (11-та, 46-та хвилини) - Йозуа Кімміх (3) та Хамес Родрігес (63). Таким чином, "Реал" відправиться на фінал до Києва, що відбудеться 26 травня. Суперник мадридців визначиться сьогодні, 2 травня, у протистоянні інглійського "Ліверпуля" та італійської "Роми" (перша гра - 5:2).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-