Фіналісти ЛЧ УЄФА в Києві отримають по 17 тисяч місць для вболівальників

Фіналісти ЛЧ УЄФА в Києві отримають по 17 тисяч місць для вболівальників

Укрінформ
Футбольні клуби-учасники фіналу Ліги чемпіонів УЄФА зможуть продати до 17 тисяч квитків на матч, який відбудеться 26 травня на НСК "Олімпійський" в Києві.

З урахуванням 6,7 тисячі квитків, які УЄФА продав через сайт, загальне число проданих квитків може досягти 40,7 тисячі при місткості стадіону в 63 тисячі чоловік. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Marca.  

Решта квитків будуть розподілені між організаційним комітетом, членами самого УЄФА, спонсорами, національними асоціаціями та акредитованими ЗМІ.

Найдешевший квиток на фінальний матч коштує 70 євро. Далі йдуть цінові категорії 160, 320 і 450 євро. Доступні молодіжні пакети за 140 євро, в які включені квиток для батьків і дитини у віці до 14 років. За 70 євро продаються квитки для людей з обмеженими можливостями з ще одним пропуском на стадіон для супровідника.

Читайте також: Кличко запросив уболівальників до Києва на фінал Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, фінальний поєдинок Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться у Києві на НСК "Олімпійський" 26 травня. Першим учасником фіналу став мадридський футбольний клуб "Реал", який здолав мюнхенську "Баварію" (4:3 за сумою двох ігор). Свого суперника іспанці дізнаються сьогодні, 2 травня, в протистоянні "Ліверпуля" і "Роми".

Фото: nsc-olimpiyskiy.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-