Наставник

Наставник "Баварії": В обох матчах ми були кращими за "Реал"

Укрінформ
Головний тренер мюнхенського футбольного клубу "Баварія" Юпп Хайнкес прокоментував виліт команди від мадридського "Реала" в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

1 травня півфінальна зустріч між "Реалом" і "Баварією" закінчилася унічию (2:2), але за сумою обох матчів у фіналі в Києві зіграють іспанці. Юпп Хайнкес вважає, що його команда була кращою в обох матчах, а в епізоді з пенальті в другій зустрічі при повторі він побачив "чистий фол".

"В обох матчах ми були кращими за "Реал". Ми показали гру світового рівня в першому таймі, але величезна помилка все перекреслила. В першу чергу не повинно було бути такого пасу назад. Кращим гравцем "Реала" сьогодні був Кейлор Навас. Ситуація з Левандовським? Мені здається, що коли хтось запускає хвилю, всі журналісти починають до неї приєднуватися. Але я бачу ситуацію по-іншому.

Щодо пенальті. Звичайно, коли я подивився на відео після всього, то побачив чистий фол. Але я не збираюся стояти тут і нити. Ми подарували "Реалу" стільки не реалізованих нами шансів і моментів, що немає сенсу скаржитися на суддівство", - цитує Хайнкеса tribuna.com

Нагадаємо, 1 травня "Реал" після виїзної перемоги на "Альянц Арені" у Мюнхені з рахунком 2:1 у повторному поєдинку у рідних стінах двічі обмінявся голами з баварцями (2:2) і за сумою двох матчів (4:3) пробився у фінал Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на "Сантьяго Бернабеу" забили Карім Бензема (11, 46 хвилини) - Йосуа Кімміх (3) та Хамес Родрігес (63).

Читайте також: Зідан: "Реал" пройшов три великих клуби на шляху до фіналу в Києві

Таким чином, "Реал" відправиться на фінал до Києва, який відбудеться 26 травня. Свого суперника вони дізнаються сьогодні, 2 травня, в протистоянні "Ліверпуля" і "Роми".

Фото: Getty images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-