Зідан:

Зідан: "Реал" пройшов три великих клуби на шляху до фіналу в Києві

Укрінформ
Головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Зінедін Зідан прокоментував вихід команди до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Зінедін Зідан відзначив непростий шлях своєї команди. Його підопічні за сумою двох матчів залишили за бортом турніру мюнхенську "Баварію" і зіграють у київському фіналі Ліги чемпіонів УЄФА.

"Сьогодні обидві команди показали гарний футбол. На шляху до фіналу ми пройшли три великих клуби. Раді, що перемогли "Баварію", "ПСЖ" і "Ювентус", незважаючи на запеклий опір. Радий за Каріма Бензему, він заслужив на це. Сьогодні саме Бензема зробив різницю. Голкіпер Кейлор Навас зробив кілька чудових сейвів у другому таймі. Ми дуже задоволені його грою", - цитує Зідана Sport Arena

Нагадаємо, 1 травня "вершкові" після виїзної перемоги на "Альянц Арені" у Мюнхені з рахунком 2:1 у повторному поєдинку у рідних стінах двічі обмінялися голами з баварцями (2:2) і за сумою двох матчів (4:3) пробилися у фінал Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на "Сантьяго Бернабеу" забили Карім Бензема (11, 46 хвилини) - Йосуа Кімміх (3) та Хамес Родрігес (63).

Читайте також: "Рома" і "Ліверпуль" визначать другого фіналіста Ліги чемпіонів УЄФА

Таким чином, "Реал" відправиться на фінал до Києва, який відбудеться 26 травня. Свого суперника вони дізнаються сьогодні, 2 травня, в протистоянні "Ліверпуля" і "Роми".

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-