Теніс: Серена Вільямс знялася з турніру WTA в Мадриді

Теніс: Серена Вільямс знялася з турніру WTA в Мадриді

Укрінформ
Екс-перша "ракетка" світу американська тенісистка Серена Вільямс прийняла рішення не грати на одному з головних грунтових турнірів серії Premier в сезоні Mutua Madrid Open.

Кілька днів тому в одному з інтерв'ю Серена Вільямс сказала, що скоро вирушає до Франції в академію свого тренера Патрика Муратоглу і ще не визначилася з турніром у Мадриді. Американська тенісистка може зіграти на турнірі в Римі й на "Ролан Гаррос". Про це повідомляє БТУ.

Ймовірною причиною відмови від участі на турнірі в столиці Іспанії називають слова власника змагань Іона Циріака, який неоднозначно висловився в сторону жіночого тенісу, назвавши його малоприбутковим на відміну від чоловічого, що траплялося вже неодноразово. Також Циріак натякнув на зайву вагу американки, ставлячи їй в приклад Штеффі Граф, яка "могла б стати олімпійською чемпіонкою в бігу на короткі дистанції, якби не грала в теніс".

Читайте також: Марта Костюк виступатиме на престижному турнірі в Мадриді

Нагадаємо, в основній сітці турніру Premier Mandatory в Мадриді, який починається 7 травня, зіграють Еліна Світоліна, Леся Цуренко та Марта Костюк, яка отримала від організаторів wild card. У кваліфікації турніру повинна зіграти Катерина Бондаренко.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-