Футбол:

Футбол: "Зоря" виграла важливий матч у "Вереса" в чемпіонаті України

Укрінформ
Футболісти луганської "Зорі" наблизилися до полтавської "Ворскли" у боротьбі за бронзові нагороди чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

У неділю, 29 квітня, луганчани на запорізькій "Славутич-Арені" перемогли у 29-у турі рівненський "Верес" - 1:0. Вирішальний м'яч на 59-й хвилині забив бразилець Юрі, повідомляє Укрінформ.

На 50-й хвилині був вилучений з поля рівненчанин Володимир Адамюк.

Завершальний поєдинок 29-го туру розпочнеться сьогодні о 19.30 у Полтаві. "Ворскла" приймає київське "Динамо" (транслюватиме телеканал "Футбол 1"). 

Нагадаємо, у стартовій грі туру лідер чемпіонату - донецький "Шахтар" у п'ятницю переміг у гостях "Маріуполь" - 1:0. Вирішальний гол на стадіоні ім. В. Бойка в активі нігерійського легіонера "гірників" Оларенваджу Кайоде (65-та хвилина).

У суботу відбулися три зустрічі. Одеський "Чорноморець" пішов з останнього місця у турнірній таблиці, здолавши кам'янську "Сталь" - 2:1. Голи на "Оболонь Арені" у Києві у одеситів записали на власний рахунок Максим Третяков (25-та хвилина) та Іван Бобко (66), у суперників - Юрій Климчук (22).

"Олександрія" обіграла у гостях "Карпати" (2:1) і очолює другу шістку команд Прем'єр-ліги. М'ячі на львівському стадіоні "Україна" забили Євген Банада (35-та хвилина) та Артем Сітало (52) - у гостей; Андрій Нестеров (4) - у господарів.

Паралельна зустріч у між "Зіркою" та донецьким "Олімпіком" завершилася з рахунком 2:0 на користь господарів - кропивничан. Голи: Сергій Петров (64-та хвилина) та Олексій Чичиков (75).

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 69 очок (після 29-ти ігор), "Динамо" - 63 (28), "Ворскла" - 44 (28), "Зоря" - 43 (29), "Маріуполь" - 36 (29), "Верес" - 33 (29);

друга шістка -  "Олександрія" - 36 (29), "Олімпік" - 33 (29), "Карпати" - 32 (29), "Зірка" - 30 (29), "Чорноморець" - 25 (29), "Сталь" - 23 (29). 

Читайте також: Серія А: «Ювентус» вирвав перемогу у «Інтера»

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату перші шість команд ведуть боротьбу за медалі та місця у єврокубках, а друга шістка клубів - за збереження прописки у Прем'єр-лізі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-