Кремльов: Місце бою Усик – Гассієв WBSS визначить наступного тижня

Кремльов: Місце бою Усик – Гассієв WBSS визначить наступного тижня

Укрінформ
Керівник Федерації боксу Росії Умар Кремльов прокоментував можливість проведення фіналу WBSS між українцем Олександром Усиком і Муратом Гассієвим у Москві.

Умар Кремльов, зокрема, зазначив, що команда Мурата Гассієва доклала всіх зусиль, щоб поєдинок відбувся в Москві, але все вирішуватимуть організатори фіналу WBSS.

"Усе визначиться наступного тижні. Поки я не готовий сказати, де пройде бій, але ми доклали всіх зусиль задля того, щоб він відбувся в Москві. Рішення приймає Суперсерія. Так що ми просто чекаємо", - сказав Кремльов в коментарі Sport-express.

Раніше повідомлялося, що бій Усик (Україна) – Гассієв (Росія) в рамках фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) не переноситимуть з попередньо визначеного місця – Саудівської Аравії. Базовою датою проведення бою вважалося 11 травня, однак бій був перенесений на літо через травму українського боксера.

Читайте також: Бій Усик – Гассієв не переноситимуть із Саудівської Аравії

Нагадаємо, що Олександр Усик (14-0, 11 КО) і Мурат Гассієв (26-0, 19 КО) в одному з найбільш очікуваних боїв року визначать володаря 5 чемпіонських поясів (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі і чека на 10 мільйонів доларів.

Фото: day.kyiv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-