Демченко: Завдання

Демченко: Завдання "Вереса" - знайти успішний шлях до воріт суперників

Укрінформ
Виконуючий обов’язки головного тренера рівненського футбольного клубу "Верес" Андрій Демченко розповів про свої перші кроки на новій посаді.

Андрій Демченко повідомив, що залишатиметься на посаді виконуючого обов’язки головного тренера "Вереса" до кінця сезону, а головним завданням клубу, як і раніше, є потрапляння до єврокубків.  

"Рішення прийнято і зараз потрібно включатися в роботу. Ситуація така, що до кінця сезону заміщатиму позицію головного тренера в якості виконуючого обов’язки. У "Вересі" я вже раніше працював і входив до тренерського штабу Юрія Свіркова. Займався індивідуально з гравцями групи атаки. Через пару місяців, правда, пішов через сімейні обставини і повернувся в Запоріжжя. Зараз, після того як команда опинилася в такій ситуації і без головного тренера, я знову тут. Потрібно гідно завершити сезон і постаратися вирішити поставлену задачу.

Стежив за матчами рівнян. Важко судити і робити висновки з боку, але найголовніше, що команда провела серію матчів без голів. Коли немає голів, немає і перемог. Тому зараз наше завдання - максимально швидко виправити цю ситуацію і знайти успішний шлях до воріт суперників, щоб до команди повернулася результативність. Ще перед початком чемпіонату була заявлена ​​мета потрапити в єврокубки. Її ніхто не відміняв і зараз", - цитує Демченка zbirna.com

Читайте також: Андрій Демченко виконуватиме обов’язки головного тренера "Вереса"

Нагадаємо, 26 квітня Андрій Демченко приступив до виконання обов`язків головного тренера рівненського футбольного клубу "Верес". Свій перший офіційний матч на чолі "червоно-чорних" Андрій Демченко проведе вже цієї неділі - 29-го квітня відбудеться поєдинок з луганською "Зорею" в рамка 29 тура УПЛ. Матч "Зоря" - "Верес" розпочнеться на стадіоні "Славутич-Арена" у Запоріжжі о 14.00. Напередодні поєдинку команда Юрія Вернидуба із 40 очками в активі посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, підопічні Демченка із 33 балами йдуть шостими.

Фото: Footboom.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-