Ігор Суркіс: Підтримаю будь-яке рішення Євгена Хачеріді, незамінних немає

Ігор Суркіс: Підтримаю будь-яке рішення Євгена Хачеріді, незамінних немає

Укрінформ
Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс не може відповісти на питання, чи залишить захисник Євген Хачеріді клуб влітку, але готовий підтримати будь-яке рішення гравця.

"Хачеріді й далі тренується індивідуально, а чи залишить він команду, складно сказати напевно. Я з великою повагою ставлюся до Євгена, він дуже багато віддав "Динамо", переживаючи і радісні, і важкі часи. Я пройшов з ним весь його шлях, у нас відкриті й прозорі відносини. Незалежно від того, який він вибере шлях, я підтримаю це рішення. Якщо він знайде собі відповідну нову команду і повноцінно гратиме в футбол у 31 рік, славно закінчивши кар'єру, я лише аплодуватиму йому. Можливо, він ще стане в нагоді й збірній України.

Але футбол тим і цікавий, що незамінних немає. В цей час рік тому я навіть не міг собі уявити, що від нас піде Ярмоленко. Я розумів, що колись він піде і його треба продавати, оскільки я обіцяв йому трансфер. Він пішов. В якийсь час здавалося, що все повинно впасти, адже Андрій був лідером і багато в чому тягнув команду. Але пізніше з'явився Циганков, ми купили Вербича, заграли молоді хлопці", - цитує Суркіса Sport Arena

Нагадаємо, Євген Хачеріді грає за першу команду киян з 2009 року і довгі роки був основним захисником команди. У поточному сезоні він провів за клуб 17 матчів і забив 1 м’яч в УПЛ. Контракт футболіста з "Динамо" закінчується в кінці поточного сезону. Раніше ЗМІ повідомляли, що у нього є варіанти в Туреччині та Греції.

Читайте також: Хацкевич про Хачеріді: Байдужість - найстрашніше, що може бути у людини

Два тижні тому стало відомо, що Євген тренується окремо від першої команди. Захисник не грав за команду з 4 березня, коли він виходив на поле в домашньому матчі проти луганської "Зорі" (3:2). У поєдинку проти італійського "Лаціо" в 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА він нібито відмовився виходити на заміну. З того часу його не було навіть у заявці.

На фото: Є.Хачеріді/dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-