Георгій Зантарая програв на старті чемпіонату Європи з дзюдо в Тель-Авіві

Георгій Зантарая програв на старті чемпіонату Європи з дзюдо в Тель-Авіві

Укрінформ
Український чемпіон світу і Європи з дзюдо Георгій Зантарая, який бореться у категорії до 66 кг, програв на старті Євро-2018 у Тель-Авіві.

В першому колі змагань континентальної першості Георгій Зантарая менш ніж за дві хвилини ефектно переміг 26-річного словенця Андража Єреба. В другому колі український дзюдоїст на 58-й секунді потрапив на контрприйом і програв на "іппон" бронзовому призеру чемпіонату світу-2005 Ніхату Шихалізаде з Азербайджану. Про це повідомляє ua-football

Раніше Зантарая зустрічався з азербайджанським боксером сім разів і в чотирьох випадках був сильнішим. На жаль, киянин не зміг відстояти здобутого торік вдруге титулу.

Вибув зі змагань й інший представник ваги до 66 кг – Ґеворґ Хачатрян. Наприкінці основних чотирьох хвилин сутички зі словенцем Адріаном Ґомбочем, який торік програв Зантараї у фіналі Євро, Ґеворґ полетів через стегно – "іппон".

Наразі боротьбу серед українців продовжують представники найлегших категорій Марина Черняк (до 48 кг) і Артем Лесюк (до 60 кг), які виграли по одній сутичці.

Читайте також: Сьогодні в Тель-Авіві стартує чемпіонат Європи з дзюдо

Нагадаємо, сьогодні у Тель-Авіві (Ізраїль) стартував чемпіонат Європи з дзюдо. У перший змагальний день розігруються медалі у двох вагових категоріях серед чоловіків і трьох – серед жінок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-