Бокс: Вайлдер запропонував Джошуа $50 млн за титульний бій

Бокс: Вайлдер запропонував Джошуа $50 млн за титульний бій

Укрінформ
Чемпіон WBC у важкій вазі Деонтей Вайлдер відправив Ентоні Джошуа пропозицію в 50 млн доларів за титульний бій за кількома версіями.

Американський боксер Деонтей Вайлдер надіслав британцю Ентоні Джошуа лист із власної електронної пошти і дав добу на відповідь. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на The Times. 

Едді Гірн, який представляє інтереси Ентоні Джошуа, назвав це піар-ходом і вважає, що Вайлдер не може запропонувати таку велику суму. Раніше ніхто у важкій вазі не отримував такі гроші за один бій.

"Якщо це правда, то треба подивитися контракт. Вайлдер бачив інтерв'ю Ентоні, де він заявив: "Дайте мені 50 мільйонів і я підпишу контракт вже завтра". Це і було зроблено. Пропозиція дійсна добу і відправлена з особистої пошти Вайлдера. Вважаю це піар-ходом і не вірю, що у Деонтея є 50 мільйонів для такої пропозиції", - заявив Гірн.

Раніше сторона Джошуа запропонувала Вайлдеру 12,5 млн доларів за бій. Гірн вважає, що вони пропонують більш "реальну суму".

Нагадаємо, нещодавно британський боксер Ентоні Джошуа став володарем чотирьох титулів у суперважкій вазі – WBA, WBO, IBF і IBO. Чемпіонський пояс WBO він відібрав у Джозефа Паркера. Аби стати абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі Ентоні Джошуа потрібно домовитись про бій з чемпіоном WBC Деонтеєм Вайлдером. Один з найбільш очікуваних боксерських боїв суперважкого дивізіону між Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) і Деонтеєм Вайлдером (40-0, 39 КО) може відбутися у вересні-грудні 2018 року, а місцем проведення може стати Велика Британія.

Читайте також: Володимир Кличко: Бій з Вайлдером буде небезпечним для Джошуа

Володимир Кличко, коментуючи майбутню зустріч боксерів, зауважив, що Деонтей Вайлдер буде складним суперником для Ентоні Джошуа, а "доля поєдинку залежатиме від настрою боксерів".

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-