Естонія вирвала перемогу у Румунії на чемпіонаті світу з хокею у Литві

Естонія вирвала перемогу у Румунії на чемпіонаті світу з хокею у Литві

Укрінформ
У Каунасі (Литва) триває чемпіонат світу-2018 з хокею у третьому за рангом дивізіоні - 1B, де виступають команди Литви, України, Японії, Естонії, Хорватії та Румунії.

У другій зустрічі третього ігрового дня збірна Естонії здобула на "Жальгіріс Арені" три очки у матчі з Румунією - 1:0 (0:0, 0:0, 1:0), повідомляє Укрінформ.

Вирішальну шайбу за 53 секунди до фінальної сирени закинув Ріхо Ембріх.

У першій сьогоднішній грі збірна України програла хорватам -  2:4 (0:3, 0:0, 2:1). 

Шайби в нашій збірній закинули Кирило Катрич (47-ма хвилина) та Дмитро Німенко (53); у хорватів відзначилися  Іван Янкович (5), Томіслав Заноскі (12), Домінік Канает (14) і Домен Ведлін (60).

Нагадаємо у попередніх іграх українська команда перемогла румунів (3:0) і поступилася  команді Естонії - 0:2. 27 квітня підопічні Олександра Савицького зустрінуться з литовцями, а 28 квітня - з японцями.

25 квітня також пройде поєдинок Японія - Литва.

Турнірне становище на цю годину: Естонія - 7 очок (після 3-х ігор), Литва - 6 (2), Японія - 5 (2), Україна - 3 (3), Хорватія - 3 (3), Румунія - 0 (3).

Читайте також: Каунас-2018. Хокейний чемпіонат у баскетбольній столиці

Переможець одноколового турніру підвищиться у класі і наступного року виступатиме у групі 1А, а збірна, що посяде шосте місце, опуститься до дивізіону 2А.

Нагадаємо, торік українці приймали чемпіонат світу у дивізіоні 1А, де посіли останнє місце і понизилися у класі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-