Кайоде: Шабанов ударив мене ліктем, але чомусь це ніхто не обговорює

Кайоде: Шабанов ударив мене ліктем, але чомусь це ніхто не обговорює

Укрінформ
Форвард донецького футбольного клубу "Шахтар" Оларенваджу Кайоде прокоментував епізод протистояння з Артемом Шабановим в матчі з "Динамо", через який київський клуб вимагає дискваліфікації нігерійського футболіста.

"Гравець "Динамо" утримував мене. Тому я намагався зберегти баланс для того, щоб виграти боротьбу за м'яч. Мені потрібно було трохи його відсунути, оскільки він також тримав мене. Я не бив його. Шабанов боляче схопив мене рукою, і мені довелося відсунути його від себе. Потім він ударив мене ліктем в штрафній і рефері свистком сповістив про закінчення матчу, але чомусь цей момент ніхто не обговорює", - сказав Кайоде в коментарі football.ua

Раніше Комітет арбітрів ФФУ розібрав цей момент. На думку суддів, гравець "Шахтаря" міг би отримати червону картку, якби в УПЛ була система відеоповторів: "90+4 хв. Агресивна поведінка з боку гравця №88 (Оларенваджу Кайоде) господарів, який завдає удар у голову футболіста №30 (Артема Шабанова) гостей. Ситуація обтяжується ще й тим, що це відбувається в момент зупинки гри, до виконання штрафного удару. На жаль, арбітр не міг побачити це, але, якби була застосована система відеоповторів (VAR), то могло бути прийнято рішення про винесення червоної картки".

Читайте також: "Динамо" звернеться до КДК ФФУ щодо поведінки "гірників" Кайоде і Тайсона

Нагадаємо, київське "Динамо" направило в КДК ФФУ офіційну заяву з проханням дискваліфікувати гравців "Шахтаря", в тому числі Кайоде, на 4-5 матчів через агресивну поведінку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-