Біатлон: 10 спортсменів увійшли до складу збірної України на сезон-2018/19

Біатлон: 10 спортсменів увійшли до складу збірної України на сезон-2018/19

Укрінформ
Став відомий склад чоловічої збірної України з біатлону на наступний сезон-2018/2019.

Під керівництвом словацького наставника Юрая Санітри 10 біатлоністів чотири роки готуватимуться до зимової Олімпіади 2022, яка проходитиме з 4 по 20 лютого у Пекіні (Китай). Про це повідомляє XSPORT

До складу чоловічої збірної України з біатлону, який був затверджений 20 квітня після тренерської ради Федерації біатлону України, увійшли як досвідчені, так і молоді спортсмени: Підручний Дмитро, Прима Артем, Семенов Сергій, Тищенко Артем, Ткаленко Руслан, Доценко Андрій, Дудченко Антон, Труш Віталій, Лесюк Тарас, Цимбал Богдан.

Тренерський штаб: Санітра Юрай - головний тренер, Кравченко Олексій, Ященко Ігор - асистенти.

Коментуючи склад збірної з біатлону, Санітра зазначив, що зібрав у команду всіх молодих спортсменів, які "були в гарній формі в юніорському віці".

"Я зробив проект команди на чотири роки, по якому ми готуватимемося до Пекіну. Але щороку дивитимемося, чи справляємося з програмою. У мене стратегія така, що я зібрав у команду всіх молодих спортсменів, які були в гарній формі в юніорському віці. Я хочу з ними працювати, у них є перспектива, є дані для того, щоб при хорошій тренерській роботі та їх особливому ставленні до тренувань, вони змогли стати хорошими спортсменами, після основних, які у нас є в команді. Ми прийняли таку стратегію, що не робитимемо команду Б, зробимо одну команду, в якій буде 10 спортсменів.

Що стосується тренерського штабу, то з командою припинив працювати Олександр Семенов, у нього був договір на олімпійський цикл, який вже завершено. Зараз ми прийняли рішення, що змінимо тренерський склад. Я хочу, щоб зі мною працювали такі тренери, які мають перспективу свого професійного зростання, і можуть потім працювати далі на вищому рівні", - сказав Санітра.

Читайте також: Біатлон: Юрай Санітра залишився тренером чоловічої збірної України

Нагадаємо, що свої виступи за збірну України з біатлону завершили Володимир Семаков та Олександр Жирний.

Фото: Facebook Sergey Ivanchenko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-