"Ворскла" пообіцяла сплатити борги гравцям, якщо клуб посяде 3 місце в УПЛ

Укрінформ
Керівництво полтавського футбольного клубу "Ворскла" гарантовано погасить команді борги із зарплати, якщо клуб за підсумками сезону посяде 3 місце в чемпіонаті України серед команд Прем’єр-ліги (УПЛ).

Про це повідомляє Sport Arena.

"Ситуація з боргами по зарплатах у "Ворсклі" тягнеться вже більше року, але нещодавно керівництво клубу надало нові гарантії погашення заборгованостей. За нашими даними, команді пообіцяли виплатити відразу всі борги, якщо "Ворскла" виграє бронзові медалі чемпіонату. Таку обіцянку було озвучено в першій половині весняної частини чемпіонату", - йдеться в повідомленні.

Гарантії швидко погасити борги пояснюються можливістю зіграти в груповому турнірі Ліги Європи. Якщо "Ворскла" посяде 3-е місце в УПЛ, то безпосередньо потрапить до групи ЛЄ, але не буде допущена до єврокубків через проблеми з боргами. Також клуб може відчути проблеми з отриманням атестата на наступний сезон УПЛ.

Читайте також: Футбол: заборгованості "Ворскли" перед гравцями сягають від 3 місяців до року

Нагадаємо, що проблему заборгованостей в полтавському клубі вже розглядає Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України (ФФУ). Зараз клуб заборгував футболістам зарплату за кілька місяців, а борг перед тренерами в сумі становить вже 15 місяців.

Фото: vorskla.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-