Кубки Ліги чемпіонів УЄФА побували у військовому шпиталі в Дніпрі

Кубки Ліги чемпіонів УЄФА побували у військовому шпиталі в Дніпрі

Фото
Укрінформ
Продовжується подорож Україною найпочесніших трофеїв європейського клубного футболу. Після Херсонщини та Маріуполя кубки Ліги чемпіонів УЄФА вперше в історії завітали до Дніпра.

У Дніпрі кубки Ліги чемпіонів УЄФА побували на Фестивальному причалі міста, де відбулися урочисті заходи, на "Дніпро-Арені", у церкві й у військовому шпиталі імені Мечникова.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко, який представив кубки у прифронтовому шпиталі, зазначив, що "захисники України, як ніхто інший, заслужили на зустріч з трофеями Ліги чемпіонів".

"До українських фіналів Ліги чемпіонів УЄФА - мрії, яка вже зовсім скоро стане реальністю, залишається всього місяць. Зараз, на останньому і самому відповідальному етапі підготовки до головного європейського клубного поєдинку сезону, складно уявити, наскільки далека була Україна від цієї мрії ще три роки тому. Такою би вона і залишилася, якби не наші Герої. Тому захисники України, як ніхто інший, заслужили на зустріч з трофеями Ліги чемпіонів. Заслужили такий подарунок і їх ангели-хранителі - лікарі дніпровської лікарні ім. Мечникова - головного прифронтового шпиталю під керівництвом Сергія Риженка, які врятували життя тисячам наших захисників. Одужуйте скоріше і чекаємо на вас на матчах національної збірної", - написав Павелко в своєму facebook.

Подальша програма мандрівки кубків Україною виглядає так: Харків (26 квітня, 13.00—20.00, площа Конституції біля історичного музею), Одеса (29 квітня, 10.00 - 15), Львів (30 квітня, 17.00 - 21.00). 

Читайте також: До Херсона привезли Кубки Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, фінали жіночої Ліги чемпіонів та Ліги чемпіонів УЄФА відбудуться в Києві 24 і 26 травня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-