Українські футболістки зіграють два матчі відбору ЧС-2019 на

Українські футболістки зіграють два матчі відбору ЧС-2019 на "Арені Львів"

Укрінформ
Став відомий час початку матчів кваліфікації чемпіонату світу-2019 жіночої збірної України з футболу на "Арені Львів".

Національна жіноча збірна України з футболу проведе матчі відбору ЧС-2019 проти Данії та Швеції 8 та 12 червня. Обидва поєдинки розпочнуться у Львові на стадіоні "Арена Львів о 19.00. Про це повідомляє womensfootball.com.ua.

Свій шлях українські футболістки розпочали 15 вересня, коли унічию стартували на "Арені Львів" у матчі проти Хорватії (1:1). Наступний поєдинок жіноча збірна провела 24 листопада в угорському місті Балмазуйварош. Важкий поєдинок завершився мінімальною перемогою українок з рахунком 1:0. Останнім випробуванням для жіночої збірної України стали два виїзних поєдинки в Хорватії та Данії. 5 квітня в хорватському місті Задар українки здобули переконливу перемогу з рахунком 3:0, а 9 квітня у місті Віборг пропустили єдиний гол, який вирішив долю матчу - 0:1. 

Турнірна таблиця:

Читайте також: Футбол: відбулися перші матчі 1/2 фіналу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, що, згідно регламенту турніру, до фінальної частини ЧС-2019 напряму вийдуть переможці семи відбірних груп європейської кваліфікації. Чотири кращих команди серед тих, що посядуть другі місця (враховуватимуть результати матчів з першою, третьою та четвертою збірними груп), зіграють в матчах плей-офф. Ця стадія складатиметься з двох раундів по два матчі і визначить ще одного учасника ЧС-2019 від зони УЄФА. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-