Дентіньйо, Фред і Ракицький готуються до матчу з

Дентіньйо, Фред і Ракицький готуються до матчу з "Маріуполем" за окремою програмою

Фото
Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" готується до матчу проти "Маріуполя" 29 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

В ранковому тренуванні 23 квітня на газоні НТК імені Віктора Баннікова за окремою програмою працювали Дентіньйо, Фред і Ярослав Ракицький. Про це повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

Підопічні Пауло Фонсеки, які брали участь в переможному матчі з полтавською "Ворсклою", тренувалися в загальній групі 45 хвилин, після чого вирушили на фітнес і відновлювальні процедури.

Решта футболістів отримали додаткове навантаження у вигляді бігових вправ, відпрацювання ударів по воротах і двосторонньої гри на половині поля.

Футбольний поєдинок "Маріуполь" – "Шахтар" відбудеться у Маріуполі в п’ятницю, 27 квітня, на стадіоні імені Бойко. Матч розпочнеться о 17.00.

Читайте також: Паулу Фонсека визнаний кращим тренером 28 туру УПЛ

Нагадаємо, Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу (UAFC) визначило Паулу Фонсеку, як кращого тренера 28 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги. У матчі 28 туру УПЛ підопічні Паулу Фонсеки перемогли полтавську "Ворсклу" з рахунком 4:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-