Еліна Світоліна підтримує лондонський

Еліна Світоліна підтримує лондонський "Челсі", але без Антоніо Конте

Відео
Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна, яка живе і тренується в Лондоні (Велика Британія), поділилася своїми футбольними уподобаннями.

Краща українська тенісистка Еліна Світоліна часто відвідує футбольні матчі, підтримує лондонський "Челсі", а в Україні вболіває за збірну команду.

"Після того, як я переїхала до Лондона, почала ходити на футбол. Тут він дуже популярний. Підтримую "Челсі". У цьому сезоні вони не дуже добре виступають. Їх тренер дуже специфічний. Думаю, в наступному сезоні його вже не буде. Я на це сподіваюся. В Україні у мене немає улюбленої команди. Я постійно стежу за збірною і підтримую її. Андрій Шевченко? Думаю, це правильний вибір. Він зможе привнести щось своє.

Із футболістів подобається Кріштіану Роналду. Так, він дуже зарозумілий, але мені подобається те, як він себе подає. Його досягнення неймовірні", - сказала Світоліна в інтерв’ю програмі "Про футбол".

Відео сюжету:

Читайте також: Світоліна стала третьою сіяною на турнірі WTA у Штутгарті

Нагадаємо, зараз четверта "ракетка" світу Еліна Світоліна готується до тенісного турніру WTA з призовим фондом в 776 тисяч євро, який пройде в Штутгарті (Німеччина) з 23 по 29 квітня. Спортсменка отримала третій номер посіву і розпочне змагання з другого колу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-