Паулу Фонсека визнаний кращим тренером 28 туру УПЛ

Паулу Фонсека визнаний кращим тренером 28 туру УПЛ

Укрінформ
Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу (UAFC) визначило Паулу Фонсеку, як кращого тренера 28 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

Наставник донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека отримав перемогу в номінації "Кращий тренер туру" із середнім балом 4.8. Про це повідомляє прес-служба UAFC.

У матчі 28 туру УПЛ підопічні Паулу Фонсеки перемогли полтавську "Ворсклу" з рахунком 4:2 і реабілітувалися за поразку від "Динамо", утримавши одноосібне лідерство та показово обігравши найголовніших претендентів на "бронзу" чемпіонату країни.

До одного із найбільш статусних весняних матчів "гірники" підійшли без кількох провідних гравців та з негативним фоном після поразки від головного переслідувача. Тим не менш, їм вдалося задіяти глибинні резерви та досить переконливо обіграти своїх суперників, порадувавши вболівальників, передовсім, яскравою грою в атаці.

Читайте також: "Шахтар" обіграв "Ворсклу" у чемпіонаті України з футболу

Нагадаємо, 21 квітня футболісти донецького "Шахтаря" у результативному поєдинку перемогли "Ворсклу" (4:2) у 28-у турі чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. У зустрічі, що проходила в субботу на харківській арені "Металіст", дублем відзначився Марлос (23 і 47 хвилини), по одному голу записали на свій рахунок Віктор Коваленко (51) та Алан Патрік (88). У "Ворскли" авторами м'ячів стали Юрій Коломоєць (53) і Михайло Сергійчук (62). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-