В останньому матчі першого дня чемпіонату світу з хокею у Литві господарі обіграли хорватів

В останньому матчі першого дня чемпіонату світу з хокею у Литві господарі обіграли хорватів

Фото
Укрінформ
У третьому матчі Чемпіонату світу-2018 з хокею у третьому за рангом дивізіоні - 1B, що розпочався у Каунасі (Литва), команда господарів турніру обіграла Хорватію.

Національна збірна Литви в останньому матчі першого турі переграла команду Хорватії - 3:0 (1:0, 2:0, 0:0), повідомляє Укрінформ.

Авторами голів у збірній Литви стали Тадас Кумеляускас (20-та хвилина), Еміліюс Кракаускас (23) та Ілля Четвертак (35). Матчу передувала невелика, але яскрава церемонія відкриття турніру.

Нагадаємо, що у першому матчі турніру Японія перемогла у додатковому періоді Естонію 2:1. Потім Україна подолала Румунію 3:0. 23 жовтня "синьо-жовті" зустрінуться з хокеїстами Естонії (12:30). Японія зіграє з Хорватією (16:00), Литва – з Румунією (19:30).

Чемпіонат світу з хокею: литовці обіграли хорватів / Фото: Олег Кудрін, Укрінформ

Далі графік української збірної буде такий: 25 квітня – гра з хорватами, 27 квітня - з литовцями і 28 квітня - з японцями. Нагадаємо, торік українці приймали чемпіонат світу у дивізіоні 1А, де посіли останнє місце і понизилися у класі.

Читайте також: Збірна України вийшла у лідери на чемпіонаті світу з хокею у Литві

Переможець одноколового турніру в Каунасі підвищиться у класі і наступного року виступатиме у групі А першого дивізіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-