ФФУ обіцяє для сімферопольської

ФФУ обіцяє для сімферопольської "Таврії" стадіон на Херсонщині

Укрінформ
Сімферопольська футбольна команда "Таврія", яка після окупації Росією Криму наразі базується у місті Берислав на Херсонщині, матиме в регіоні свій стадіон.

Про це заявив президент Федерації футболу України Андрій Павелко у Херсоні в неділю зранку журналістам після урочистої церемонії зустрічі в місті Кубків Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів серед жінок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є проект, який повинен дати можливість "Таврії" мати свій стадіон", - заявив Павелко.

Проте коли саме буде реалізований цей проект, Павелко не конкретизував. "Він буде окремо вам презентований", - зазначив він.

Президент Федерації футболу України також нагадав, що сімферопольська "Таврія" - це та команда, яка виграла перший чемпіонат України, і яка першою представляла Україну в Лізі чемпіонів УЄФА.

Читайте також: До Херсона привезли Кубки Ліги чемпіонів УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, Кубки Ліги чемпіонів УЄФА у суботу, 21 квітня, були доставлені до Києва, де 24 та 26 травня 2018 року відбудуться фінали жіночої Ліги чемпіонів та Ліги чемпіонів УЄФА.

У неділю європейські Кубки Ліги чемпіонів представили в Херсоні, а звідти повезуть в Берислав Херсонської області, де дислокується сімферопольська "Таврія". Далі Кубки покажуть також у містах Маріуполь, Дніпро, Харків, Львів та Одеса.

Фото:: tavriya.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-