Коваленко: Завдання

Коваленко: Завдання "Шахтаря" - зустрітися з "Динамо" з перевагою в 3 бали

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Віктор Коваленко поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з полтавською "Ворсклою" в рамках 28 туру УПЛ.

"У нас зараз хороша ротація, команда готова проводити три гри на тиждень. Дискваліфікація Тайсона і Феррейри? Звичайно ж, це важливі футболісти і їх відсутність дещо ускладнить ситуацію. Але ті, хто вийде завтра на поле, зроблять все, щоб допомогти "Шахтарю".

В останньому турі полтавчани обіграли "Зорю" з рахунком 3:0, так що це гарна команда. Завтра на нас чекає важкий поєдинок. Ми розібрали гру суперника: необхідно уважно поставитися до контратак. У нас завдання - не втратити очки і спокійно підійти до останньої зустрічі з "Динамо" з перевагою в три бали. Може, і вони ще втратять, так що поки про різницю не думаємо", - цитує Коваленка прес-служба ФК "Шахтар".

Нагадаємо, в перший ігровий день 28 туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги, 21 квітня, "Шахтар" зустрінеться з "Ворсклою". Поєдинок розпочнеться на ОСК "Металіст" у Харкові о 17.00. Наживо його покаже телеканал "Футбол 2".

Читайте також: Де дивитися матчі 28 туру футбольної Прем'єр-ліги

Турнірне становище: "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 60, "Ворскла" - 44, "Зоря" - 37, "Маріуполь" - 36, "Верес" – 33.

9 травня на "Дніпро-Арені" у Дніпрі в фінальному матчі Кубка України з футболу донецький "Шахтар" гратиме з  київським "Динамо". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-