Ребров дізнався про своє звільнення з

Ребров дізнався про своє звільнення з "Аль-Ахлі" від українського журналіста

Укрінформ
Аравійський футбольний клуб "Аль-Ахлі" повідомив на своїй офіційній сторінці в twitter, що український фахівець Сергій Ребров більше не є головним тренером команди.

Таким чином, керівники клубу, не ставши чекати закінчення терміну контракту, прийняли рішення розірвати його в односторонньому порядку. Сам Сергій Ребров про звільнення дізнався від журналіста сайту zbirna.com, але від коментарів відмовився.  

Чинна угода Сергія Реброва з "Аль-Ахлі" закінчується в середині травня - відразу після матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Азії. Контракт українського тренера з аравійським клубом був підписаний по схемі 1+1. Днями в клубі остаточно переконалися в намірах тренера не застосовувати опцію "плюс один" (там за рік змінилося вже три президенти), і, ймовірно, вирішили зіграти на випередження, заявивши на весь світ про звільнення.

Читайте також: «Аль-Ахлі» звільнив Сергія Реброва

Нагадаємо, що команда "Аль-Ахлі" програла в чемпіонській гонці одне очко, а у Лізі чемпіонів аравійці вийшли в плей-офф, де впевнено посіли перше місце в групі. Сергій Ребров тренував "Аль-Ахлі" з минулого літа. До цього фахівець в 2014-17 роках очолював київське "Динамо", з яким за цей час двічі вигравав чемпіонат і Кубок України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-