Тренеру

Тренеру "Бешикташа" розбили голову на матчі 1/2 фіналу Кубка Туреччини

Укрінформ
Матч півфіналу Кубка Туреччини з футболу "Фенербахче" – "Бешикташ" був перенесений через поведінку фанатів. Наставнику гостей Шенолу Гюнешу розбили голову.

Матч у відповідь 1/2 фіналу Кубка Туреччини з футболу "Фенербахче" – "Бешикташ" був перерваний на 58-й хвилині при рахунку 0:0. До цього арбітр матчу Мете Калкаван тричі зупиняв гру через поведінку уболівальників, які кидали на поле сторонні предмети. Про це повідомляє tribuna.com із посиланням на Fanatik. 

Після четвертої зупинки матчу, коли головний тренер "Бешикташа" Шенол Гюнеш отримав травму голови, арбітр остаточно перервав зустріч.  Уболівальники "Фенербахче" почали кидати різні предмети в бік лавки запасних суперника. Шенолу Гюнешу наклали п'ять швів на рану на голові та відправили в лікарню, щоб уникнути погіршення стану здоров'я.

Відео з місця події можна подивитися тут:

У першому таймі цього матчу був видалений захисник "Бешикташа" Пепе. У першій півфінальній зустрічі, яка завершилася з рахунком 2:2, було показано три червоні картки.

Читайте також: Дубль Селезньова вивів «Акхісар Беледіє» у фінал Кубка Туреччини

Зазначимо, що у фіналі Кубка Туреччини переможець цієї пари зіграє з ФК "Акхісар Беледієспор" українського форварда Євгена Селезньова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-