Джошуа хоче, аби його тренував Кличко

Джошуа хоче, аби його тренував Кличко

Укрінформ
Чемпіон WBA Super, WBO, IBF, IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа заявив, що хоче бачити свого колишнього суперника українського екс-чемпіона світу Володимира Кличка своїм тренером.

Британець Ентоні Джошуа вважає, що видатний боксер Володимир Кличко, який домінував протягом десяти років, може допомогти йому стати краще і багато чому навчити.

"Хочу бачити в своєму кутку рингу Кличка, тому що впевнений: досвід Володимира допоможе мені стати краще. Це видатний боксер, він домінував протягом десяти років і очевидно, що він може мене багато чому навчити. Безумовно, мені хочеться, щоб такий спортсмен був поруч під час поєдинку", - цитує Джошуа XSPORT.

Свого часу бій проти Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) став останнім у професійній кар'єрі Володимира Кличка і завершився поразкою українця. Володимир Кличко неодноразово публічно давав поради британцю, зокрема, перед боєм проти Джозефа Паркера (24-1, 18 КО).

Читайте також: Володимир Кличко: Бій з Вайлдером буде небезпечним для Джошуа

Нагадаємо, нещодавно британський боксер Ентоні Джошуа став володарем чотирьох титулів у суперважкій вазі – WBA, WBO, IBF і IBO. Чемпіонський пояс WBO він відібрав у Джозефа Паркера. Аби стати абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі Ентоні Джошуа потрібно домовитись про бій з чемпіоном WBC Деонтеєм Вайлдером. Один з найбільш очікуваних боксерських боїв суперважкого дивізіону між Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) і Деонтеєм Вайлдером (40-0, 39 КО) може відбутися у вересні-грудні 2018 року, а місцем проведення може стати Велика Британія.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-