Канадська тенісістка Бушар зіграє в Кубку Федерації уперше з 2015 року

Канадська тенісістка Бушар зіграє в Кубку Федерації уперше з 2015 року

Укрінформ
Екс-п'ята "ракетка" світу канадка Ежені Бушар виступить за свою збірну у матчі Кубка Федерації вперше з 2015 року.

Окрім Бушар, у тенісному поєдинку плей-офф Другої світової групи Кубка Федерації Канада - Україна найближчими вихідними зіграють Б'янка Андреєску, Франсуаз Абанда та Габріела Дабровські, повідомляє Тенісний портал України. 

"Останнім матчем Ежені у Кубку Федерації була зустріч плей-офф Першої світової групи проти збірної Румунії. Бушар брала участь і в єдиному поєдинку між Україною та Канадою 2013 року у Києві. Канада перемогла із загальним рахунком 3-2, а українська команда вибула з Другої світової групи у зональні змагання. Бушар тоді програла Еліні Світоліній і перемогла Лесю Цуренко", - зазначається у повідомленні.

Цього разу у складі збірної Канади є перша жінка в історії країни, яка виграла турнір Великого шлема. Габріела Дабровські - одна з кращих тенісисток світу у парній комбінації. Минулого року вона завоювала трофей на Ролан Гаррос у змішаному розряді.

Читайте також: Теніс: матч Кубка Федерації Канада - Україна покажуть у прямому ефірі

Нагадаємо, матч Кубка Федерації Канада - Україна відбудеться 21-22 квітня на хардовому покритті у Монреалі. Честь збірної України відстоюватимуть Леся Цуренко, Катерина Бондаренко та Ольга Савчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-