Фонсека може очолити

Фонсека може очолити "Монако", якщо Жардім залишить клуб - ЗМІ

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека може очолити "Монако", якщо його нинішній наставник Леонарду Жардім залишить команду.

Керівництво "Монако" не хоче розлучатися з нинішнім тренером, однак змушене шукати кандидатури на заміну через те, що оточення Жардіма готове розглянути більш привабливі варіанти роботи. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Mercato365. 

Один з таких претендентів - Паулу Фонсека. Контракт португальського фахівця з донецьким "Шахтарем" закінчується влітку. Між клубом і 45-річним тренером ведуться переговори щодо продовження співпраці, проте договір досі не підписаний.

Крім головного тренера "Шахтаря", у "Монако" розглядають варіанти з екс-тренером дортмундської "Боруссії" Томасом Тухелем і наставником італійського "Наполі" Мауріціо Саррі.

Читайте також: "Наполі" розглядає кандидатуру Фонсеки на посаду головного тренера

Нагадаємо, Паулу Фонсека працює з "Шахтарем" з літа 2016 року. Під його керівництвом донецька команда здобула чемпіонство і Кубок країни в першому ж сезоні, а також Суперкубок України-2017. У нинішньому сезоні "Шахтар" вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА, де лише через правила виїзного голу пропустив вперед "Рому" (2:1, 0:1).

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-