Бабич: Завдання

Бабич: Завдання "Маріуполя" - не дати "гірникам" проявити свої кращі якості

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Маріуполь" Олександр Бабич поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з донецьким "Шахтарем" в рамках 1/2 фіналу Кубка України.

"Кубкові матчі треба виносити за рамки. Тут своя самовіддача, інтрига, яка, буває, закінчується несподіваними результатами. Звичайно, нам хотілося б піднести сюрприз, але ми розуміємо, що гратимемо проти топ-клубу й фаворита турніру. Ми постараємося зіграти в грамотний, організований футбол, не на відбій. У "Маріуполя" буде ротація, тому що орендовані футболісти не зможуть вийти на поле, це ми теж розуміємо. Тому ще думатимемо над складом. Також не будуть готові Худжамов, Борячук. Але радує, що відновився Кирюханцев. У будь-якому випадку ми будемо прагнути показати гідну гру на тлі сильного суперника, щоб нам не було соромно перед своїми вболівальниками.

У матчі чемпіонату з "Шахтарем" (0:3) у нас не виходило зберігати м'яч. Швидкий перехід з оборони в атаку в нас теж не вийшов. Не вистачало швидкості в атакувальних діях. У кубковій грі постараємося ці моменти підкоригувати. Хочемо, щоб було більше позиційних атак, але розуміємо, що швидкостей через проблеми зі складом у поєдинку проти "гірників" не вистачатиме.

Ми розуміємо, що "Шахтар" захоче реабілітуватися в Кубку за поразку в чемпіонаті. Наше ж завдання — не дати "гірникам" проявити свої кращі якості й по можливості знайти свій шанс у контратаках, у стандартних положеннях. Грати у відкритий футбол небезпечно, але ставити біля своїх воріт "автобус" теж не хочеться", - розповів Бабич в інтерв’ю прес-службі Федерації футболу України.

Читайте також: ФФУ призначила арбітрів на матчі 1/2 фіналу Кубка України

Нагадаємо, матч "Шахтар" (Донецьк) - "Маріуполь"  1/2 фіналу Кубка України з футболу відбудеться завтра, 18 квітня, на харківській арені "Металіст". Поєдинок розпочнеться о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-