Футбол: Хацкевич визнаний кращим тренером 27 туру УПЛ

Футбол: Хацкевич визнаний кращим тренером 27 туру УПЛ

Укрінформ
Всеукраїнське об'єднання тренерів з футболу (UAFC) визначило кращого тренера 27 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

Кращим тренером 27 туру УПЛ за оцінками експертної комісії вдруге поспіль визнаний наставник київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич. Про це повідомляє офіційний сайт UAFC.

"Найбільш статусний поєдинок футбольної України – матч вітчизняних грандів – вийшов дуже інформативним та насиченим справжньою тактичною боротьбою двох непересічних фахівців, які в цілому досить успішно працюють з провідними клубами нашого чемпіонату. Перемога в такому поєдинку – цінне звершення за будь-яких обставин, а тим більше – коли вона загострює медальну й навіть чемпіонську інтригу. Тож наш сьогоднішній лауреат – другий тур поспіль – головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич. Його підопічні перемогли "Шахтар" на виїзді, скоротивши до одноматчевої відстані розрив із лідером", - говориться в повідомленні.

Читайте також: Фонсека: «Шахтар» не зіграв на своєму рівні

Нагадаємо, в матчі 27-го туру УПЛ "Динамо" обіграло "Шахтар" з рахунком 1:0. Переможний гол записав на свій рахунок 20-річний Володимир Шепелєв. "Динамо" скоротило відставання від "Шахтаря" – лідера турнірної таблиці - до трьох очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-