У Вінниці стартував чемпіонат Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО

У Вінниці стартував чемпіонат Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО

Фото
Укрінформ
У Вінниці стартував чемпіонат Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО. Участь у змаганні взяли 10 команд із Вінницької, Полтавської, Черкаської, Хмельницької, Житомирської областей.

Про це йдеться на офіційній сторінці у Facebook Командування Повітряних сил ЗСУ. 

«У Вінниці відбулось відкриття Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО. Між собою змагались одразу 10 команд із Вінницької, Полтавської, Черкаської, Хмельницької, Житомирської областей», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до складу команд входять виключно учасники бойових дій на Донбасі та волонтери, дехто з них бере участь у змаганнях після складних поранень та навіть із уламками в тілі.

Загалом, у цьогорічному чемпіонаті братимуть участь 59 команд сектору безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад півтори тисячі учасників бойових дій. Команди розбиті на 6 дивізіонів: «Київ» та «Північ», «Схід», «Центр», «Захід» та «Південь».

Організатором чемпіонату є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці-разом!».

Читайте також: Футбол: благодійний матч "Парламентський кубок" втретє пройде в Києві

Всеукраїнська ліга учасників АТО - це  програма психологічної та фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій. Федерація на сьогодні налічує понад тисячу учасників. Чемпіонат офіційно внесений до Єдиного календаря фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2018 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-