Володимир Кличко: Бій з Вайлдером буде небезпечним для Джошуа

Володимир Кличко: Бій з Вайлдером буде небезпечним для Джошуа

Укрінформ
Екс-чемпіон світу в суперважкому дивізіоні український боксер Володимир Кличко прокоментував майбутній поєдинок між володарем чотирьох титулів Ентоні Джошуа і чемпіоном WBC Деонтеєм Вайлдером.

Володимир Кличко вважає, що Деонтей Вайлдер буде складним суперником для Ентоні Джошуа, а "доля поєдинку залежатиме від настрою боксерів".

"Це буде небезпечний бій для Джошуа. Я не кажу, що він не переможе, але у Вайлдера щось є. Деонтей дуже швидкий для своєї ваги. У нього сильний удар. Можливо, він дикий в техніці, але його удари прилітають хто знає звідки. Проти нього важко захищатися - невідомо, куди і з якого боку він проб'є.

Джошуа має багато переваг, але Вайлдер вище і швидше за Ентоні. Джошуа не має сильного удару, але він теж швидкий. Доля поєдинку залежатиме від настрою боксерів", - цитує Кличка tribuna.com

Раніше британський боксер Ентоні Джошуа заявив, що хоче провести найближчий бій проти Деонтея Вайлдера, а захист титулу проти обов'язкового претендента Олександра Повєткіна перенести на другу половину року.

Читайте також: Джошуа: Мене зараз не цікавить Повєткін, я зосереджений на Вайлдері

Нещодавно британський боксер Ентоні Джошуа став володарем чотирьох титулів у суперважкій вазі – WBA, WBO, IBF і IBO. Чемпіонський пояс WBO він відібрав у Джозефа Паркера. Аби стати абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі Ентоні Джошуа потрібно домовитись про бій з чемпіоном WBC Деонтеєм Вайлдером. Один з найбільш очікуваних боксерських боїв суперважкого дивізіону між Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) і Деонтеєм Вайлдером (40-0, 39 КО) може відбутися у вересні-грудні 2018 року, а місцем проведення може стати Велика Британія.

Фото: Boxing Scene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-