Даріо Срна хоче закінчити кар'єру на футбольному полі

Даріо Срна хоче закінчити кар'єру на футбольному полі

Укрінформ
Капітан донецького футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срна розповів про своє майбутнє після закінчення терміну дискваліфікації.

"У 2009 році я заявив, що хочу закінчити кар'єру на "Донбас Арені". Швидше за все, цього не станеться. Я готовий дати дорогу молодим футболістам. Я вважаю, що прийняв рішення, яке влаштує всіх. Оберу для себе і клубу оптимальний варіант. Я обіцяв усім, що футбольну кар'єру закінчу на полі. Я заслужив на це.

Ви знаєте, що для мене "Шахтар" - перший і останній клуб у житті. Але в такому чемпіонаті треба поступатися дорогою молодим футболістам. Для мене існує тільки "Шахтар". Після завершення кар'єри я себе пов'язую з "Шахтарем". Люблю відповідальність, люблю адреналін. Не виключаю, що стану тренером. Ніхто не знає, що буде завтра. Можливо, можу очолити і збірну Хорватії. У мене вже є ліцензія. Але спочатку я хочу вирішити своє майбутнє і закінчити кар'єру на футбольному полі, як і обіцяв батькові", - цитує Срну footballua.tv

Читайте також: WADA не подаватиме апеляцію на рішення по дискваліфікації Даріо Срни

Нагадаємо, Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) залишило в силі рішення Національного антидопінгового центру України (НАДЦУ) щодо дискваліфікації Даріо Срни на 17 місяців за вживання допінгу. Термін дискваліфікації почався з дати взяття проби - 22 березня 2017 року. Відповідно, Даріо Срна зможе повернутися на поле 22 серпня 2018 року, а до тренувань з командою - за два місяці до закінчення терміну відсторонення, тобто 22 червня 2018 року. Контракт Даріо Срни з "Шахтарем" закінчується 30 червня 2018 року. 

Фото: Shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-