Футбол:

Футбол: "Ворскла" здолала "Зорю", відірвавшись у боротьбі за "бронзу" чемпіонату УПЛ

Укрінформ
Футболісти полтавської "Ворскли" упевнено виграли 15 квітня важливий для себе поєдинок проти  луганської "Зорі" (3:0) у 27-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Тепер ворскляни вже на 7 очок випереджають луганчан у суперечці за бронзові медалі національної першості, повідомляє Укрінформ. 

М'ячі на "Славутич-Арені" у Запоріжжі у полтавців забили Володимир Чеснаков (50-та хвилина), Владислав Кулач (73) та Михайло Сергійчук (90+2).  

У паралельній заключній грі туру кам'янська "Сталь" на столичній "Оболонь Арені"  програла львівським "Карпатам (0:1), у складі яких на 34-й хвилині відзначився 19-річний колумбійський хавбек Хорхе Карраскаль.

Вилучення: Гліб Грачов ("Сталь", 76).

Кропивницька "Зірка" обіграла на власному полі одеський "Чорноморець" - 2:1. Дубль у цій зустрічі оформив форвард господарів Дмитро Білоног (64, 79). У "моряків" м'яч престижу на 90+2 хвилині провів Артем Чорній.

На 74-й хвилині у складі "Чорноморця" був вилучений Юрій Романюк. 

Донецький "Олімпік" та Олександрія", які грали на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, обійшлися без голів - 0:0. 

Нагадаємо, 14 квітня футболісти київського "Динамо" перемогли донецький "Шахтар" (1:0) і скоротили дистанцію між собою та "гірниками" у боротьбі за "золото" до трьох очок.

М'яч на арені "Металіст" у Харкові на 32-й хвилині забив хавбек Володимир Шепелєв. На 90+4 хвилині з поля у "Шахтаря" вилучений Тайсон.

"Маріуполь" удома завдав поразки рівненському "Вересу" - 2:0. М'ячі забили В'ячеслав Чурко (3) та Андрій Тотовицький (61).

На 86-й хвилині Роман Карасюк з "Вереса" не реалізував пенальті. 

Турнірне становище після 27-го туру:

перша шістка - "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 60, "Ворскла" - 44, "Зоря" - 37, "Маріуполь" - 36, "Верес" - 33; 

друга шістка - "Олімпік" - 33, "Олександрія" - 30, "Карпати" - 29, "Зірка" - 26, "Сталь" - 22, "Чорноморець" - 22.

28-й тур відбудеться 21-22 квітня.

Читайте також: "Динамо" обіграло "Шахтар" 1:0. Текстова трансляція

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату перші шість команд ведуть боротьбу за медалі та місця у єврокубках, а друга шістка клубів - за збереження прописки у Прем'єр-лізі.

На фото: Володимир Чеснаков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-