Циганков: У планах - трофеї та успіх в єврокубках з

Циганков: У планах - трофеї та успіх в єврокубках з "Динамо"

Відео
Укрінформ
Віце-капітан київського футбольного клубу "Динамо" прокоментував підписання нового контракту з клубом і розповів про підготовку до матчу з донецьким "Шахтарем" у рамках 27 туру УПЛ.

"Я дуже радий, що підписав новий контракт. З дитинства мріяв виступати саме в "Динамо". Напевно, сьогодні підписую свій перший серйозний контракт. Чи є опція про перехід до іншого клубу? Зрозуміло є, але зараз потрібно сконцентруватися і грати, показувати рівень. Якщо я добре проявлятиму себе, то ніяких перешкод не виникне.

Плани на майбутнє? Звичайно ж - трофеї. Це і чемпіонат, і кубок, і проявити себе, домогтися результату, в Європі. Сподіваюся, що кожен рік завойовуватимемо трофеї. Ліга чемпіонів - найпрестижніший турнір, і я хочу бачити там саме "Динамо".

Щодо поєдинку з "Шахтарем". Ми дивилися матчі суперника, розбирали їх дії. В першу чергу будемо відштовхуватися від своїх сил і можливостей. Нам потрібні три очки і обов'язково потрібно виграти. Якщо вийдемо згуртованим колективом - обов'язково переможемо", - розповів Віктор Циганков в інтерв’ю прес-службі ФК "Динамо".

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, сьогодні 20-річний хавбек київського "Динамо" і національної збірної України з футболу Віктор Циганков подовжив контракт із клубом на 5 років.

Читайте також: Віктор Циганков подовжив контракт з "Динамо" на 5 років

Футбольний поєдинок "Шахтар" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) 27 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги відбудеться завтра, 14 квітня, на ОСК "Металіст" у Харкові. Пряма трансляція матчу розпочнеться о 16.55 на телеканалі "Футбол 2". Турнірне становище після 26 ігор: "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 57, "Ворскла" - 41, "Зоря" - 37, "Верес" – 33, "Маріуполь" – 33.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-